Иво Христев  е на 33 години и е завършил Университета

...
Иво Христев  е на 33 години и е завършил Университета
Коментари Харесай

Иво Христев, “Браво, Пловдив“: Пловдив има невероятен потенциал, но не и добър туристически продукт

Иво Христев  е на 33 години и е приключил Университета по хранителни технологии. Има магистратура  по  „ Безопасност на храните ”. Сега се занимава с хотелиерство и ръководи хотел и няколко обекта с места за посетители. 
Прочетете още
„ Пловдив  има необикновен капацитет, само че няма задоволително  добър туристически артикул. Няма летище, което е огромен минус за града. През зимата разчитаме най-вече на българи, чужденци съвсем не идват.  Въпреки, че в града и в покрайнините има доста забавни места за посещаване, непознатите туристи идват единствено за ден. Разглеждат Стария град, минават по Главната, хапват в Капана и си отпътуват.  Освен това  идват най-вече невисок клас туристи. Подкрепям една от главните хрумвания на „ Браво, Пловдив ”  Главната улица да се почисти от грозните реклами,  да се привлекат първокласни марки, което ще се отрази веднага  върху туризма ” разяснява пловдивчанинът.

Кандидатира се за общински консултант, тъй като го нервира цялостната анархия в администрацията и счита, че ръководството на града е дебитор на пловдивчани. „ Вижте по какъв начин наподобява Марица! Имаме необикновено благосъстояние. Тепетата – емблема за Пловдив – са в плачевно положение. Единият ми обект е в подножието на Сахат тепе. Там има добра инфраструктура, панорама, пейки, само че хълмът се употребява най-вече от младежи, които се наливат с бира до среднощ, а заран на всички места се търкалят бутилки от била и опаковки от дюнери. Там би трябвало съществени вложения за напоителна система, за облагородяване, възобновяване на инфраструктурата – стълби, огради, на никое място няма тоалетна.  Израснал съм в региона на Лаута, там паркът е социализиран, само че растителността е в доста неприятно положение. През пролетта „ Браво, Пловдив! ” се включихме в „ Мисия Лаута ”  и почистихме голямо количество изсъхнала и инфектирана дървесина. Но единствено с такива акции няма да се случи. Ако не се вземат незабавни ограничения, ще загубим и този парк ” споделя Христев.

Той е един от първите запалянковци в  „ Браво, Пловдив ”. „ Може би значително  аз и другите хора, които сме гръбнака на придвижването, сме наивници, които считаме, че можем да променим системата, само че нищо не ни пречи да опитаме. Нашето мото „ Време е, ние сами да си оправим града! ”. Не можем за всичко да чакаме на общината и страната, ние като жители също имаме отговорности.

 

Иво Христев  е с преференция 107 в листата на „ Браво, Пловдив ”.

 

" Браво, Пловдив "  е  с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия " за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

 Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР